Cefin Romania, cifra de afaceri de peste 170 mil. euro pentru 2007

Cefin Romania, divizia auto a holding-ului italian Cefin, estimeaza ca anul viitor va avea o cifra de afaceri de peste 170 milioane euro, cu 30% mai mult decat prognozele pentru anul in curs, au spus reprezentantii companiei.

Cefin Romania, cel mai important distribuitor al vehiculelor utilitare Iveco pe piata romaneasca, asteapta o crestere cu 30% a vanzarilor sale de vehicule in 2007, de la 1.800 anul acesta, la 2.400 de unitati anul viitor. In plus, compania considera ca la anul va vinde 250 de autobuze, dublu fata de anul acesta.

Cefin Romania estimeaza la anul o cifra de afaceri de 26,5 milioane euro din comercializarea pieselor de schimb pentru automobile (20% peste estimarile pentru 2006) si 16 milioane euro din activitatile de carosare auto care in acest an vor genera o cifra de afaceri de 11,5 milioane euro, potrivit NewsIn. Pe sectorul anvelope Cefin estimeaza ca va incheia anul 2007 cu o cifra de afaceri de 15 milioane euro, cu 37% peste cele 11 milioane euro asteptate pentru anul acesta.

Divizia auto a Cefin Holding asteapta la anul afaceri de 3,2 milioane euro din comertul cu echipamente industriale pentru masini, valoare de patru ori mai mare decat cea din anul curent. La anul, numarul angajatilor Cefin Romania va ajunge la 850, cu 100 peste cei 750 din prezent. Pe langa comercializarea masinilor Iveco, Cefin Romania mai desfasoara activitati de service, executii caroserii, montari si service pentru aparate de incalzire si aer conditionat, resapare anvelope, comert cu piese de schimb anvelope si filtre.

Cefin Romania e divizia auto a Cefin Holding, compania care mai activeaza pe piata de imobiliare si in industrie. Cefin Holding este o companie cu capital italian care activeaza in Romania, Italia, Bulgaria si Ungaria. Cefin Holding realizeaza in Romania 70% din cifra sa de afaceri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Elon Musk lovește din nou: Tesla a lansat pantalonii scurți ”S3XY”
Setari Cookie-uri