Primaria Bucuresti incepe spre finalul lunii aprilie livrarea celor 25.000 de vouchere in a doua etapa a proiectului “Biciclisti in Bucuresti”.

"Ca urmare a finalizarii procesului de tiparire a voucherelor aferente celei de-a doua etape a proiectului “ Biciclisti in Bucuresti”, la sfarsitul lunii aprilie 2018 acestea vor fi expediate prin curier la adresele de domiciliu/resedinta/corespondenta ale beneficiarilor care se regasesc pe lista publicata pe site-ul www.pmb.ro, la sectiunea “Biciclisti in Bucuresti”, informeaza Primaria.

In situatia in care voucherele nu pot fi inmanate beneficiarilor de catre curier, acestea vor fi returnate Primariei Municipiului Bucuresti. Beneficiarii care nu vor intra in posesia voucherelor vor fi contactati telefonic de catre personalul Primariei Municipiului Bucuresti in vederea instiintarii acestora cu privire la data la care pot ridica voucherele de la Centrul de Informare si Documentare pentru Relatia cu Cetatenii al Primariei Municipiului Bucuresti.

Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru achizitionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice si dispozitive de tip Segway/Ninebot si accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu varsta minima de 18 ani, numai din magazinele participante la Proiect.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat anul trecut acordarea unui numar 30.000 de vouchere in valoare de 500 lei, participantilor care au indeplinit conditiile de inscriere in proiectul ”Biciclisti in Bucuresti. Primele 5000 de vouchere au fost distribuite bucurestenilor in anul 2017.

Lista magazinelor participante in cadrul proiectului este disponibila pe site-ul Primariei Municipiului Bucuresti, la sectiunea “Biciclisti in Bucuresti”.

Prin acest proiect, Primaria Capitalei isi propune sa incurajeze cetatenii sa adopte un stil de viata sanatos, dar si sa foloseasca mijloacele de transport alternative, cu efecte benefice asupra descongestionarii traficului si reducerii nivelului de poluare.

Sursa foto: Diana Indiana / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri