Guvernul chinez a anuntat ca va elimina restrictiile pentru constructorii auto straini, incepand cu anul 2022. La ora actuala, producatorii precum Mercedes, Audi sau BMW trebuie sa formeze joint-venture-uri cu parteneri chinezi ca sa aiba acces la cea mai mare piata auto din lume.

China a decis sa relaxeze regulile privind prezenta producatorilor auto straini pe teritoriul sau. Conform unor legi din 1994, companiile straine care vor sa se dezvolte pe piata auto chineza trebuie neaparat sa formeze aliante cu firme locale.

In plus, constructorii din afara Chinei nu au voie sa detina mai mult de 50% din partenerul chinez. China luase aceasta decizie pentru a sprijini dezvoltarea companiilor locale cu ajutorul producatorilor auto din strainatate.

Citeste continuarea pe AutoMarket

Sursa foto: Automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri