Aston Martin, pentru prima data reprezentat oficial in Romania prin compania British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding, va avea din vara intreaga gama de modele expuse in showroom-ul din Otopeni, aflat langa cel al Ferrari.

"O companie a grupului Forza Rossa a devenit reprezentantul oficial al grupului Aston Martin in regiunea balcanica avand sediul in Romania. Showroom-ul brandului britanic de lux, cu o suprafata de 500 mp, va fi inaugurat in vara acestui an", a declarat pentru wall-street.ro Anca Patlageanu, marketing and customer care manager Forza Rossa Holding.

Compania din Romania va reprezenta Aston Martin in regiunea balcanica si va comercializa modelele Vantage, DB11, Rapide S, Vanquish S, Vanquish Zagato (foto), Aston Martin Valkyrie.

"Pentru Aston Martin vom prezenta publicului odata cu inaugurarea noii cladiri, celebrele modele DB 11, Vanquish S si Rapide S dar si serii limitate precum AMR Coupe si AMR Volante. Nu in ultimul rand vom lansa in anul 2018 noul model Aston Martin Vantage, cel mai frumos si performant model produs in noua era de celebrul grup britanic", a mai spus managerul Forza Rossa.

Complexul integrat dedicat Aston Martin va avea o suprafata de 1.600 de metri patrati si include o zona de lounge, showroom, service, parking.

Aston Martin este pe locul 5 in topul celor mai intalnite masini de lux pe soselele din Romania, cu 81 de unitati inmatriculate pana la finalul anului 2017, dintre care 24 sunt Aston Martin DB9.

Pe strazile din Romania circula peste 1.000 de masini de lux, reiese din datele DRPCIV referitoare la parcul auto national, iar cele mai multe sunt Bentley, Maserati si Ferrari.

Forza Rossa Holding este detinuta 100% de Camelia Bazac, managing director al grupului la nivel regional. Ion Bazac s-a retras din actionariatul companiei si din managentul grupului in 2015 pentru a se dedica exclusiv unor proiecte industriale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri