De-a lungul timpului am intalnit fel de fel de situatii in care au fost direct implicati atat soferii, cat si autoritatile. Aceasta interactiune, din cauza faptului ca neglijenta in serviciu se tine lant in toate institutiile publice, este extrem de costisitoare si implica procese birocratice interminabile.

In acest articol vom discuta despre procedura de schimbare a certificatului de inmatriculare in situatia in care acesta este deteriorat, pierdut sau furat. Intreaga procedura implica o serie de activitati si documente necesare obtinerii acestui certificat esential pentru a circula in legalitate.

Cu totii stim care sunt riscurile la care ne expunem in situatia in care circulam cu un certificat de inmatriculare deteriorat sau pierdut. Din acest motiv, este recomandat sa declaram despre acest aspect si sa solicitam eliberarea imediata a unui alt certificat.

Citeste continuarea pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri