Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta ca potrivit legii, Transfagarasanul este inchis pana la data de 30 iunie, din cauza pericolului de avalanse, care angreneaza atat zapada cat si grohotis de pe versati.

Drumarii continua lucrarile pe DN 7C - Transfagarasan, insa sunt ingreunate de cantitatea mare de zapada si de bolovani, care se afla pe carosabil.

In weekend, un autoturism a fost avariat de o avalansa pe Transfagarasan, dupa ce soferul a intrat pe sectorul inchis circulatiei, fara sa respecte semnalizarea de interzicere a accesului.

"Facem apel la cetateni sa nu intre pe acest sector de drum, pana cand CNAIR nu anunta oficial deschiderea lui pentru circulatie. Atragem din nou atentia ca desi partea carosabila este practicabila, accesul este interzis din cauza pericolului de avalanse", mai spun reprezentantii CNAIR.

Soseaua Transfagarasan a fost inchisa pe 28 octombrie 2017, dupa ce conditiile meteo nefavorabile au ingreunat circulatia autovehiculelor.

Transfagarasanul a fost construit in urma cu peste 41 de ani, ca sa treaca peste zona de creasta a Masivului Fagaras, cel mai inalt lant muntos din Romania. Soseaua are 92 de kilometri lungime, pe traseu fiind construite zeci de poduri si viaducte, dar si cel mai lung tunel din Romania, la Balea Lac, de 887 de metri.

Foto: Facebook/ CNAIR

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri