Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

“Cand ne-am inceput activitatea, in anul 1998, operam cu 3 camioane. Prin investitii care, in total, au depasit 25 milioane de euro in cei 20 de ani de existenta, Treiro s-a dezvoltat pana la nivelul unei flote ce cuprinde in prezent 220 de mijloace de transport, toate euro 5 si euro 6, si al unei echipe formate din 200 de angajati”, spune Renato Drusian, unul dintre administratorii companiei.

Treiro opereaza in domeniul transportului marfurilor periculoase in regim ADR, pe intregul teritoriu al Romaniei. Activitatea de logistica petroliera include managementul stocurilor fizice ale depozitelor si ale benzinariilor, distributia produselor in functie de necesitatile stocurilor sau ale comenzilor directe ale clientilor.

Produsele transportate sunt reprezentate de benzina si motorina destinate statiilor, GPL destinat atat statiilor de benzina, cat si consumului privat, precum si combustibil JET destinat aeroporturilor.

Treiro este prima companie de transport de profil certificata ISO si una dintre primele care care si-au echipat vehiculele cu monitorizare prin satelit. Flota sa inregistreaza un parcurs anual de aproximativ 15.000.000 km, pentru a le asigura clientilor sai livrarea la timp a bunurilor, si un consum de motorina de cca 5.000.000 litri anual. In cei 20 de ani de activitate, compania a generat o cifra de afaceri totala de peste 1 miliard de lei. In anul 2017, Treiro s-a extins in afara granitelor tarii, prin deschiderea unei filiale in Bulgaria, Ruse - Treiro Bulgaria.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri