Circulatia rutiera este intrerupta pe mai multe drumuri judetene si comunale si o serie de tronsoane de drumuri nationale, iar circulatia feroviara este intrerupta pe mai multe sectiuni de cale ferata, din cauza precipitatiilor abundente din ultima perioada, potrivit unui comunicat emis luni dimineata de centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Circulatia rutiera este intrerupta pe urmatoarele cinci tronsoane de drum national:
- judetul Covasna: DN 11B Targu Secuiesc - Cozmeni, in zona localitatii Valea Seaca (kilometrul 12);
- judetul Harghita: DN 11B Cozmeni - Targu Secuiesc, in localitatea Casinu Nou (kilometrul 23);
- judetul Neamt: DN 15 Borsec - Poiana Largului, pe raza localitatii Poiana Teiului (intre kilometrii 237+800 de metri si 238+100 de metri);
- judetul Suceava: DN 2H, in localitatea Milisauti, pe podul de pe raul Suceava;
- judetul Valcea: DN 7D Caineni - Perisani, in localitatea Perisani (intre kilometrii 15+830 si 15+900 de metri).
Circulatia este ingreunata in judetul Bacau: DN 11, pe segmentele Bacau - Onesti, in zona localitatii Sanduleni si Onesti - Targu Secuiesc, in localitatea Poiana Sarata.

Circulatia rutiera este intrerupta pe 10 drumuri judetene

- judetul Bacau: DJ 116 Pangaresti - Oituz, DJ 252B Racatau de Jos - Pincesti, DJ 117 Poduri - Berzunti si DJ 112A Targu Trotus - Tuta;
- judetul Covasna: DJ 103B Ozun - Bicfalau, intre localitatile Catalina si Imeni; interesectia DJ 103B cu DC 27B Bicfalau - Lisnau, DJ 131 intersectie Racos - Capeni pana la pod Augustin, in apropiere de localitatea Baraolt;
- judetul Galati: DJ 204N intre localitatile Nanesti si Namoloasa;
- judetul Iasi: DJ 208I Blasesti - Vanatori, in zona localitatii Pascani;
- judetul Suceava: DJ 174A, pe raza localitatii Brosteni.

Centrul Infotrafic avertizeaza ca circulatia este ingreunata pe urmatoarele drumuri judetene:
- judetul Covasna: DJ 121 Targu Secuiesc - Covasna, intre localitatile Catalina si Imeni;
- judetul Prahova: DJ 102I Valea Doftanei - Campina (kilometrul 34+200 de metri) si DJ 101S Valea Doftanei - Secaria (kilometrul 1+300 de metri);
- judetul Suceava: DJ 209, pe raza localitatii Paltin.
- judetul Suceava: DJ 177A, in zona localitatii Doroteia.

In judetul Covasna, pe drumurile comunale DC 9 Telechia - Surcea si DC 19 Reci – Bita si in judetul Prahova, pe DC 34 Bertea - Poiana Mare, circulatia este intrerupta.

Citeste si:
Circulatie in conditii de iarna in mai multe judete
Infotrafic: Circulatie in...

Circulatia feroviara este restrictionata pe mai multe tronsoane

La ora transmiterii acestei stiri, in judetul Brasov, circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 403 Brasov - Intorsura Buzaului este intrerupta pe raza localitatii Budila, dupa ce podul feroviar din localitate a fost daramat de viituri. Pe aceasta sectie de cale ferata circula doar garniturile unui operator privat.

In judetul Teleorman, pe magistrala 900 Timisoara - Bucuresti, la intrarea in statia CF Rosiori Nord dinspre Craiova, a avut loc un eveniment feroviar: patru vagoane ale unui marfar care transporta deseuri metalice au deraiat. Circulatia trenurilor pe magistrala sus-mentionata s-a reluat pe ambele sensuri insa, din cauza evenimentului, este intrerupta pe sectia de cale ferata 907 Rosiori Nord (Teleorman) - Costesti (Arges), tronson pe care se deplaseaza doar garniturile unui operator privat.

In judetul Valcea, din cauza aluviunilor de pe calea ferata, circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 205 Babeni - Alunu (tronson pe care circula doar trenuri de marfa) este intrerupta la kilometrul feroviar 34+400 de metri.

Citeste si:
Mersul Trenurilor de calatori pentru anul 2020 intra in vigoare astazi
CFR Calatori a anuntat Mersul...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
27 de permise retinute in weekend. Viteza maxima - 246 km/h