Modelul electric Renault Zoe este disponibil si pe piata din Romania cu noul motor R110 de 110 cai putere. Noua versiune poate fi comandata doar pe nivelul de echipare Intens si are un pret de comercializare de 35.150 de euro, transmite automarket.ro.

Renault a anuntat disponibilitatea pe piata din Romania a unei versiuni imbunatatite pentru modelul electric Zoe.

Astfel, clientii au acum posibilitatea de a comanda si versiunea Renault Zoe cu noul motor R110 care genereaza 80 kW, echivalentul a 110 cai putere, la aproape o jumatate de an dupa prezentarea oficiala de la Salonul Auto de la Geneva.

Versiunea cu motor de 110 cai putere poate fi achizitionata doar cu nivelul de echipare Intens, care ofera jante din aluminiu cu diametrul de 16 inch, senzori de ploaie si de lumina, dar si un sistem audio Arkamis 3D Sound. Pretul solicitat de Renault pentru aceasta versiune este de 35.150 de euro cu TVA.

Renault mentioneaza ca noul motor permite o scadere cu doua secunde a timpului necesar pentru a ajunge de la 80 la 120 km/h, ceea ce inseamna performante mai bune in regim extra-urban, cum ar fi pe autostrazi.

Citeste si:
Care este cea mai vanduta masina electrica in Europa
Tesla Model 3, cea mai...

Mai multe detalii, aici.

Sursa foto: automarket.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Noua generatie Renault Zoe va avea schimbari minore de design