Nissan a anuntat descoperirea unor noi nereguli privind inspectiile masinile sale produse in Japonia, pentru a doua oara in ultimul an. Potrivit japonezilor, datele privind emisiile si consumul de carburant au fost alterate, iar rezultatele au fost trimise catre autoritati, scrie automarket.ro.

In urma cercetarilor interne, Nissan a dezvaluit nereguli in ceea ce priveste masurarea emisiilor si a consumului de carburant la toate fabricile sale, cu exceptia Nissan Motor Kyushu.

In urma cu aproape un an, Nissan a recunoscut incalcari ale procedurilor de inspectie a masinilor produse si vandute in Japonia. La vremea respectiva, niponii au chemat in service 1.2 milioane de masini si au suspendat activitatea fabricilor sale din Japonia.

Cititi mai mult aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri