Salonul Auto de la Detroit va fi mutat din ianuarie in iulie incepand din 2020 si va avea un format nou care va include demonstratii in aer liber, ca reactie la retragerile constructorilor de la eveniment, potrivit unor informatii neoficiale.

Popularitatea saloanelor auto scade vertiginos in intreaga lume, pe masura ce constructorii prefera sa aloce bugete pentru evenimente proprii de lansare a noilor modele, in timp ce clientii finali pot fi atrasi prin numeroase alte canale de comunicare, in special pe internet.

Salonul Auto de la Detroit nu face exceptie de la aceasta regula, iar presa internationala speculeaza de mai mult timp ca una dintre solutii este mutarea evenimetului care are loc in mod traditional in luna ianuarie.

Citeste continuarea pe AutoMarket

Sursa foto: Automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri