USR Sector 1 solicita Administratiei Strazilor Municipiului Bucuresti darea in folosinta a parcarii publice situata sub Pasajul Basarab, la intersectia soselei Nicolae Titulescu cu Calea Grivitei, care a fost finalizata in urma cu cinci ani, potrivit unui comunicat emis vineri de filiala partidului politic.

"Aceasta parcare este finalizata de 5 ani, iar presiunea exercitata de lipsa de locuri de parcare in zona a devenit critica, perturband grav traficul rutier si pietonal", se arata in comunicatul emis de USR Sector 1.

Vineri, 13 iulie, USR Sector 1, prin consilierul local Cristian Bulfon si deputatul de Bucuresti Cristian Seidler, a depus o solicitare scrisa catre Administratia Strazilor Municipiului Bucuresti, solicitare insotita de o lista de semnaturi colectate in cadrul intalnirii organizate in data de joi, 12 iulie, cu locuitorii rezidenti in zona.

"De asemenea, solicitam identificarea motivelor pentru care aceasta parcare nu a fost deschisa si pusa la dispozitia cetatenilor si sanctionarea celor raspunzatori de acest blocaj", se mai arata in comunicat.

Sursa foto: Silviu Matei / Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri