DKV Euro Service si-a extins de curand reteaua de acceptanta din Italia si in Elvetia, cu 200 de statii de alimentare si respectiv 175 de statii de carburanti.

In Italia, clientii DKV pot plati carburantul in peste 200 de statii de alimentare aditionale ale firmei Eni, prin intermediul DKV CARD. Astfel, reteaua de acceptanta se ridica la 7.407 statii de carburanti.

In Elvetia, DKV a adaugat de curand 175 de statii de carburanti ale firmei TamOil in reteaua de alimentare. Astfel, clientii DKV din Tara Cantoanelor au acum la dispozitie 521 de statii de alimentare.

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii si a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fara numerar la cele peste 70.000 puncte de acceptanta pe diferite piete si pana la decontarea taxei de drum si a taxei pe valoarea adaugata, DKV ofera un spectru larg de servicii pentru optimizarea si managementul flotei comerciale in intreaga Europa.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, avand aproximativ 930 de angajati. In anul 2017, grupul a realizat o cifra de afaceri de 7,2 miliarde de euro si si-a desfasurat activitatea in 42 tari. Actualmente, peste 170.000 de clienti utilizeaza 3,1 milioane DKV CARD-uri si dispozitive on-board. In anul 2017, DKV CARD a fost desemnat pentru a 13-a oara consecutiv drept cea mai buna marca la categoria carduri de alimentare si de service.

Citeste si:
INTERVIU cu scriitorul care a transformat in carte o replica a...
INTERVIU cu Radu...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Adevarul GOL-GOLUT: Elvetia deschide un restaurant pentru nudisti
Setari Cookie-uri