Hyundai se afla in etapa finala a dezvoltarii celui de-al treilea model (dupa i30 N si Veloster N) al Diviziei de Performanta N: i30 Fastback N.

Performantele modelului sunt riguros testate, una dintre locatii fiind Centrul European Hyundai, pe faimosul circuit Nurburgring, din Germania.

Odata cu lansarea i30 Fastback, care a avut loc la finalul anului trecut, Hyundai a devenit primul producator auto de volum care a patruns in segmentul compact cu un coupe in cinci usi. Noul i30 Fastback N combina designul remarcabil al versiunii standard cu performanta si dinamismul i30 N.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale.

Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri