Compania de Drumuri a inceput inspectia loturilor 3 si 4 din autostrada A10 Sebes - Turda, iar circulatia ar putea fi deschisa luni seara pe loturile 3 si 4 din autostrada A10 Sebes - Turda, potrivit Hotnews.ro.

„Daca totul va fi in ordine, circulatia va putea fi deschisa, dar deocamdata nu putem sti sigur ce va stabili comisia de inspectie”, au declarat pentru HotNews.ro reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Comisia a inceput inspectia loturilor. Acum [n.r. luni la pranz] suntem pe lotul 4. Daca totul va fi in ordine, circulatia va fi deschisa, dar deocamdata nu putem sti sigur ce va stabili comisia de inspectie”, a declarat pentru HotNews.ro Alin Serbanescu, purtatorul de cuvant al Companiei de Drumuri.

In urma cu o saptamana constructorul italian Tirrena Scavi s-a apucat sa frezeze asfaltul si sa-l astearna din nou pe mai bine de doi kilometri de pe Lotul 3 al autostrazii A10 Sebes - Turda.

Lucrarile de reparatie au venit dupa ce timp de jumatate de an constructorul a contrazis CNAIR care sustinea ca sunt probleme cu planeitatea si rugozitatea asfaltului. Constructorul sustinea ca nu exista probleme si ca autostrada era gata de receptie inca din ianuarie, in timp ce autoritatile de la drumuri sustineau ca sunt deficiente de executie care impiedica receptia lucrarii.

Citeste si:
Lotul 3 din autostrada Lugoj-Deva ar putea fi demolat partial
Lotul 3 din autostrada...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Metroul pe M2 circula cu intarziere din cauza unor lucrari