Lotul 4 al autostrazii Sebes - Turda a fost receptionat, iar acum se semneaza procesul verbal, a declarat, luni, pentru Agerpres, directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga.

"Loturile 3 si 4 ale autostrazii Sebes-Turda vor fi deschise astazi. Lotul 4 a fost receptionat, acum se semneaza procesul verbal. Urmeaza sa fie sedinta pentru lotul 3, iar comisia de inspectie va decide, insa nu vad motive pentru o decizie negativa", a precizat Neaga.

In urma cu cateva zile, ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat ca pe lotul 3 al autostrazii Sebes-Turda au fost descoperite neconformitati, care sunt in curs de remediere, iar acesta si lotul 4 ar putea fi receptionate in cursul acestei saptamani, in timp ce loturile 1 si 2 vor fi deschise in vara anului viitor.

Lucrarile la autostrada Sebes-Turda au fost demarate in anul 2014, initial cu finantare din Programul Operational Sectorial Transport 2007-2013 (pentru faza I). Faza a doua a proiectului a primit sprijin prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM). Loturile 3 si 4 ale autostrazii insumeaza 28,75 kilometri si asigura legatura intre Aiud si Turda. Loturile 1 si 2 unesc Sebesul si Aiudul, avand o lungime de 41,25 kilometri.

Citeste si:
Contractul lotului 2 al autostrazii Sebes-Turda ar putea fi reziliat
Ministrul Transporturilor:...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Lotul 1 al autostrazii Sebes-Turda, dat in trafic la sfarsitul anului