Noua generatie BMW X5 poate fi achizitionata din Romania pentru preturi care incep de la 68.842 de euro pentru versiunea cu motor diesel de 265 CP, in timp ce varianta cu motor pe benzina de 340 CP depaseste 70.000 de euro.

Noua generatie BMW X5 a fost dezvaluita la inceputul lunii iunie, iar acum este disponibila inclusiv pe piata din Romania.
SUV-ul german a crescut in dimensiuni din toate punctele de vedere, intrucat are o lungime de 4.922 mm (+36 mm), o latime de 2.004 mm (+66 mm) si o inaltime de 1.745 mm (+19 mm), in timp ce ampatamentul a crescut la randul sau cu 42 mm la 2.975 mm.

Partea frontala este dominata de grila de dimensiuni mai mari, iar modelul este echipat standard cu blocuri optice LED al caror design este inspirat de la X3, in timp ce optional poti alege sistemul BMW Laserlight cu blocuri optice LED adaptive care ofera o raza de actiune de 500 de metri pentru circa 2.000 de euro.

Citeste continuarea pe AutoMarket

Sursa foto: Automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri