Opel a inaugurat un nou dealer in Cluj, avand sediul in comuna Sannicoara, investitie realizata de ATP Exodus Group.

„Acesta este al cincilea an de crestere pentru Opel in Romania. Evolutia excelenta din ultimii ani s-a bazat pe o gama de modele care aduc tehnologii noi in segmentul autovehiculelor de volum, o oferta competitiva si pe adaptarea continua a retelei de distribuitori, astfel incat sa putem raspunde cat mai bine solicitarilor clientilor nostri. Urmarind aceeasi strategie, astazi anuntam un nou partener in judetul Cluj, ATP Motors,” a declarat Cristian Milea, Country Director Opel Romania.

ATP Exodus Group a inceput acum zece ani cu un un singur brand, iar acum are opt marci in portofoliu. "In regiunea de nord-vest a tarii ne-am impus deja prin rezultatele centrului Opel de la Baia Mare,” a spus Mircea Cirt, presedinte & CEO ATP Exodus Group.

ATP Exodus Group si-a structurat businessul, incepand cu 2016, in trei divizii distincte: ATP Motors, ATP Automotive si ATP Transit. In prezent activeaza in trei sectoare principale: piese pentru camioane, distribuitor auto, transport de marfuri. Toate marcile auto pe care Grupul le distribuie sunt comercializate sub umbrela ATP Motors. In prezent, ATP Motors detine doua centre Opel, in Baia Mare si in Sannicoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri