Opel Corsa GSi este disponibil si pe piata din Romania. Modelul de clasa mica are un motor de 1.4 litri care produce 150 de cai putere si o arhitectura preluata de pe versiunea Corsa OPC. Pretul de pornire pentru Corsa GSI este de 16.650 de euro.

Opel Corsa GSi a revenit in gama costructorului german. Primele imagini si detalii au fost publicate in luna mai, iar acum, hatchback-ul poate fi comandat si in Romania.

Noul Corsa GSi calca pe urmele lui Insignia GSi si preia o motorizare deja existenta in gama. Sub capota hatchback-ului de clasa mica se afla motorul de 1.4 litri turbo care produce 150 de cai putere la 5.000 rpm si 220 Nm intre 3.000 rpm si 4.500 rpm. Resursele unitatii pe benzina sunt gestionate de o cutie manuala cu sase trepte. Acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 8.9 secunde, iar viteza maxima este de 207 km/h. Conform oficialilor germani, in treapta a cincea, Corsa GSi are nevoie de 9.9 secunde pentru a accelera de la 80 km/h la 120 km/h.

Citeste continuarea pe Automarket

Sursa foto: Automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri