Cuvantul Hyundai inseamna in limba coreeana modernitate. Aceasta companie, cu rezultate exceptionale pe piata auto, a fost fondata in anul 1947 de catre sud-coreanul Chung Ju-Yung, cel mai mic copil al unei familii sarace din Coreea de Sud. “Convingerea creeaza eforturi indomitente. Aceasta este cheia minunilor (adevarate)... Potentialul omului este nelimitat”, declara acesta in volumul sau autobiografic, in care vorbeste despre succesul sau in domeniul afacerilor auto. Astazi, autoturismele sale se mentin in topul alegerilor cumparatorilor din intreaga lume datorita calitatii serviciilor si a mecanismelor ingenioase si moderne ce revolutioneaza piata.

Portofoliul Hyundai Motor Company este vast si include sute de modele, printre care si cele de tip sedan sau sport. Unul dintre cele mai elocvente exemple este un autoturism remarcabil, care impresioneaza de la prima vedere - Hyundai Tucson – ce poate fi admirat si testat in showroomurile Tiriac Auto din Constanta si Bucuresti.

Automobilul este unul de tip SUV si a fost conceput pentru aventuri urbane. Este o masina ideala pentru a explora orasul in confort, datorita designului sau interior ultra-sofisticat. Scaunele sunt incalzite si sunt amplasate la o distanta generoasa unele de altele. Portbagajul este incapator si se poate transforma cu usurinta intr-un loc de innoptat, datorita scaunelor extensibile. Exteriorul nu este cu nimic mai prejos, datorita aspectului sau modern, Hyundai Tucson fiind prevazut cu o trapa de aerisire pentru zilele de vara si cu faruri HID cu lumina dinamica care in confera un aspect deosebit.

Si pentru ca tinta Hyundai Motor Company este „modernitatea”, sistemele masinii nu se lasa cu nimic mai prejos. Fiecare auto Hyundai Tucson este gandit sa se potriveasca cu cerintele proprietarului sau si tocmai de aceea bordul sau de tip touchscreen este echipat cu sisteme de operare Apple CarPlay si Android Auto. Acesta poate fi accesat atat prin intermediul vocii, cat si prin cel al telefonului mobil sau al smartwatch-ului, ce se conecteaza prin serviciul Blue Link. Chiar si oglinziile retrovizoare au incorporat un senzor Blind Spot pentru a atentiona conducatorul auto cand un alt vehicul este prea aproape de el.

Totodata Hyundai Tucson Premium este o masina puternica si performanta, caci motorul sau de 4 cilindri cu o capacitate de 2L are 164CP, are o putere de accelerare de la 0 la 62 mph, in 9.5 secunde. Pentru cei care iubesc senzatiile tari, ascesta este disponibil si in varianta de 1.6 L Turbo GDI, cu 175 Cp. Masina se concentreaza, cu succes, pe economia de combustibil, fiind certificata cu 30 MPG pe autostrada conform EPA. Pentru a avea o tractiune imbunatatita si o capacitate mare de viraj, Hyundai Tucson transfera automat cuplul motorului pe rotile din spate, unde se aplica si forta de franare.

Tehnologiile incorporate in cadrul Hyundai Tucson Premium indeplinesc toate standardele de calitate si de modernism, motiv pentru care automobilul este o alegere perfecta pentru un iubitor de noutati auto. Iar oricine este atras de acest model, se poate convinge foarte usor de performantele sale in timpul unui test drive sau in timpul unei vizite in cadrul unui showroom auorizat Tiriac Auto.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri