DHL Express, liderul pietei de servicii de curierat international a anuntat astazi modificarea anuala a tarifelor, care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2019. In Romania, tarifele serviciilor vor cunoaste o crestere medie de 5,5% fata de tarifele stabilite pentru 2018.

“DHL Express a investit semnificativ in reteaua sa internationala pentru a veni in intampinarea solicitarilor tot mai complexe si pentru a oferi cel mai bun serviciu pentru clienti la nivel international”, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express Romania.

“Obiectivul nostru este acela de a imbunatati continuu calitatea serviciilor noastre pentru a preintampina cerintele clientilor nostri. Modificarea anuala a tarifelor ne permite sa intarim infrastructura si ne ajuta sa asiguram cele mai bune solutii pentru partenerii nostril, utilizand cele mai performante tehnologii si procese privind livrarea expedierilor. In mod particular, in ultima perioada ne-am concentrat pe investitii privind extinderea centrelor de sortare si noi centre operationale, care vor conduce la crestere a capacitatii de procesare a expedierilor si reducerea timpilor de tranzit. Ne concentram permanent pe dezvoltarea flotei de aeronave regionale si intercontinentale, inaugurarea de noi centre operationale cu capacitate automatizata de sortare si introducerea de solutii electronice pentru clientii din intreaga lume. DHL Express va continua sa faca totul pentru a asigura cel mai ridicat nivel de siguranta si cele mai performante standarde operationale, pentru a raspunde nevoilor clientilor, partenerilor si autoritatilor de transport.”

DHL Express modifica anual oferta de tarife, luand in considerare inflatia, evolutia cursului valutar si alte costuri variabile, cum ar fi costurile referitoare la conformitatea legislatiei privind securitatea transporturilor, in fiecare din cele peste 220 de tari si teritorii pe care le deservim. Procentul de modificare a tarifelor variaza de la tara la tara, in functie de conditiile locale, si se va aplica tuturor clientilor la care contractele in vigoare permit aceasta ajustare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri