Elon Musk sustine ca Tesla este ”foarte aproape” sa devina profitabila, dupa mai multi ani in care a consumat capital, si a subliniat ca producatorul de automobile electrice poate sa obtina ”o victorie epica” in ceea ce priveste obiectivele de productie, a relatat CNBC, potrivit Digi24.

Dupa cateva saptamani turbulente, care au culminat cu un acord intre Tesla si autoritatile de reglementare, compania urmeaza sa publice in aceasta saptamana datele referitoare la productia din trimestrul al treilea.

In doua emailuri obtinute de CNBC, Musk a cerut angajatilor, vineri si sambata, ”sa ignore diversiunile” si a spus ca Tesla este aproape de a dovedi criticilor ca se insala si ca poate sa obtina o victorie care sa depaseasca toate asteptarile.

Un articol publicat de Electrek sugereaza ca Tesla a indeplinit deja un obiectiv ambitios pentru automobilul de serie Model 3, dupa ce a atins un nivel record al productiei in trimestrul al doilea.

Publicatia a relatat ca Tesla si-a depasit propriul record inaintea incheierii trimestrului al treilea, sugerand ca productia va fi peste obiectivul de 50.000-55.000 de automobile Model 3.

Intre timp, investitorii vor analiza luni acordul convenit de Tesla cu autoritatile de reglementare, legat de intentia lui Musk de a retrage compania de la bursa, la care a renuntat intre timp.

Sambata, autoritatea de reglementare a sectorului financiar a anuntat ca Musk si Tesla vor plati fiecare o amenda de cate 20 de milioane de dolari, iar miliardarul va demisiona din functia de presedinte al Tesla, pastrand insa rolul de director general.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri