Porsche a publicat informatii noi despre Macan facelift. Sub capota SUV-ului din Stuttgart, clientii vor gasi un propulsor de 2.0 litri capabil sa ofere 245 de cai putere si 370 Nm. Acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 6.5 secunde, iar repriza 0-200 km/h se desfasoara in 17.3 secunde.

Porsche a prezentat Macan facelift in urma cu cateva luni in cadrul unui eveniment desfasurat in Shanghai. Acum, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, constructorul german ofera o serie de informatii noi despre versiunea revizuita a lui Macan.

In partea din fata, nemtii au modificat discret prizele de aer si pozitia luminilor de zi, in timp ce farurile cu LED sunt acum disponibile standard. In zona din spate, Porsche a pregatit o noua semnatura luminoasa a stopurilor. SUV-ul producatorului din Stuttgart este disponibil si cu o serie de nuante noi pentru caroserie: Miami Blue, Mamba Green Metallic, Dolomite Silver Metallic si Crayon.

Citeste continuarea pe Automarket

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri