EIT Forum Auto, importatorul automobilelor suedeze Volvo in Romania, va lansa oficial, in februarie 2007, modelul Volvo C30, cel mai mic din gama producatorului, au declarat pentru NewsIn reprezentantii importatorului.

Volvo C30 nu este inca prezent in showroom-urile romanesti, insa compania a anuntat oficial preturile si primeste comenzi pentru noul model. Automobilul a fost prezentat sub forma de concept, in ianuarie, la salonul auto de la Detroit si a fost lansat in Europa la salonul de la Paris, din octombrie.

C30 devine mezinul gamei Volvo, fiind cu 20 de centimetri mai scurt decat berlina S40, care are 4,45 metri lungime, fata de 4,25 cat are noul model. Cel mai nou model al firmei este oferit in opt versiuni de motorizare, cinci pe benzina si trei diesel cu puteri cuprinse intre 100 si 220 de cai. in functie de motorizare si dotari, preturile cu toate taxele incluse variaza intre 17.428 si 37.179 de euro.

Volvo va produce anual aproximativ 65.000 de masini C30 si estimeaza ca trei sferturi dintre ele se vor vinde in Europa. Automobilul va concura pe piata cu modele de clasa medie, cum ar fi BMW seria 1 si Audi A3.

EIT Forum Auto a vandut 394 masini Volvo pe piata romaneasca, in primele unsprezece luni ale acestui an. Producatorul de automobile Volvo a fost cumparat de Ford in 1998 si plasat in divizia Premier Automotive Group, din care mai fac parte marcile Aston Martin, Jaguar si Land Rover.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri