Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) organizeaza in octombrie cateva licitatii pentru a vinde masini second-hand confiscate de la contribuabilii rau platnici.

Lista masinilor scoase la vanzare de catre ANAF in octombrie si pretul de pornire al licitatiei:

- O Skoda Fabia din 2005 cu motor de 1,2 litri benzina va fi scoasa la licitatie in Ploiesti pe 18 octombrie la un pret de 4.500 lei fara TVA si o Dacia Logan din 2005 cu 5.800 lei fara TVA.

- Pe 16 octombrie in Valcea va fi scos la vanzare un BMW 318i din 1998 la un pret de 2.900 lei fara TVA.

- Pe 18 octombrie in Valcea va fi pus in vanzare prin licitatie si un Renault Megane, an fabricarie 2007, cu motor de 1,5 litri diesel, la un pret de pornire de 5450 lei fara TVA.

- In Mangalia, pe 15 octombrie, se va face licitatie pentru un VW Golf din 2003, care are un pret de pornire de 8.200 lei fara TVA, pentru un Daewoo Nubira II din 2005, al carui pret porneste de la 5.000 lei fara TVA si pentru un Ford Mondeo din 2001, care are un pret de 3.400 lei fara TVA.

- Pe 19 octombrie, la Oradea, sunt scoase la licitatie: un Renault Symbol din 2007 la un pret de 6.400 lei fara TVA si un autoturism Dacia Logan din 2005 cu 4.700 lei fara TVA.

- Pe 30 octombrie, in localitatea Marghita, va fi scos la licitatie un Peugeot 206, fabricat in 1999, la un pret de pornire de 700 lei fara TVA.

- In Targoviste, pe 23 octombrie, va fi pus in vanzare un BMW X1 18d din 2014 la un pret de 73.300 lei fara TVA.

Masinile ANAF au un discount suplimentar la a doua licitatie.

Ce acte trebuie sa contina dosarul celor care vor sa cumpere masini prin licitatie la ANAF:

a) oferta de cumparare in plic sigilat;
b) dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie, reprezentand 10% din pretul de pornire a licitatiei. Plata taxei se va efectua in contul institutiei care vinde masina;
c) imputernicirea persoanei care il reprezinta pe ofertant;
d) pentru persoanele juridice romane, copie de pe certificatul unic de inregistrare eliberat de oficiul registrului comertului;
e) pentru persoanele juridice straine, actul de inmatriculare tradus in limba romana;
f) pentru persoanele fizice romane, copie de pe actul de identitate;
g) pentru persoanele fizice straine, copie de pe actul de identitate/pasaport;
h) declaratia pe proprie raspundere a ofertantului prin care certifica faptul ca nu este persoana interpusa cu debitorul.
j) cerere participare licitatie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri