Soferii care sunt prinsi fara anvelope de iarna pe soselele cu zapada risca o amenda care porneste de la 1.305 lei si retinerea certificatului de inmatriculare, potrivit legislatiei care impune echiparea corespunzatoare pentru circulatia in conditii de iarna.

Mai multe drumuri nationale au fost blocate, dupa ce transportatorii au derapat pe drumurile de munte unde a nins.

Stratul de zapada masoara, joi dimineata, 14 centimetri la Balea Lac, la peste 2.034 de metri altitudine in Muntii Fagaras, si 11 centimetri in statiunea Paltinis, aflata la altitudinea de 1.442 metri, in Muntii Cindrel, anunta meteorologii sibieni.

Accesul la Balea Lac se poate face atat cu telecabina, cat si cu masina, pe Transfagarasan, in conditii de iarna.

Politistii le recomanda soferilor sa circule doar cu autovehicule echipate cu anvelope specifice conditiilor de iarna, sa circule cu viteza redusa si sa utilizeze luminile de intalnire pe tot parcursul deplasarii, transmite Agerpres, in caz contrar se vor scrie amenzi de la 1.305 lei si se va retine pe loc certificatul de inmatriculare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri