Traficul rutier va fi restrictionat pe Splaiul Unirii din Capitala sambata, avand in vedere desfasurarea concursului de ciclism "Bucuresti MTB Race", scrie Agerpres.

Potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, pentru buna desfasurare a evenimentului, vor fi restrictii intre orele 7,00 - 18,00 pe Splaiul Unirii, segmentul cuprins intre Pasajul Mihai Bravu si sos. Vitan-Barzesti, sensul de mers catre Vitan-Barzesti, si pe str. Gladitei.

Politistii recomanda ca rute ocolitoare: sos. Mihai Bravu - Pasajul Mihai Bravu - Calea Vacaresti - sos. Oltenitei - sos. Vitan-Barzesti - Splaiul Unirii; Splaiul Unirii - sos. Mihai Bravu - Calea Vitan - Splaiul Unirii.

Brigada Rutiera solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona in aceasta perioada, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri.

Pietonii sunt sfatuiti sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

Sursa foto: Radu Bercan / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri