Capitala va avea 56 de tramvaie noi dupa ce Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, in sedinta de marti, patru proiecte de hotarare care prevad o contributie totala de 9.148.800 de lei pentru achizitia mijloacelor de transport din gama de 36 de metri prin Programul Operational Regional 2014-2020, informeaza Agerpres.

Cele patru proiecte de hotarare vizeaza modernizarea si dotarea liniilor de tramvai nr. 32, 41, 21 si 25, precum si aprobarea cheltuielilor aferente.

Cele patru proiecte au o valoare totala de 563.828.549 de lei inclusiv TVA. CGMB a aprobat contributia proprie a Municipiului Bucuresti, reprezentand achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile, precum si contributia de 2% din valoarea eligibila a proiectelor, in cuantum de aproximativ 9 milioane de lei.

Sumele reprezentand cheltuieli conexe ce pot aparea pe durata implementarii proiectelor se vor asigura din bugetul local.

In sedinta din 18 octombrie, CGMB a aprobat alte doua proiecte, care vizeaza modernizarea si dotarea liniilor de tramvai 1 si 10, pentru finantarea acestora in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020. Ambele proiecte urmaresc achizitia a cate 12 tramvaie noi din gama de 36 metri si presupun fiecare o investitie de 120,8 de milioane de lei, contributia proprie a Primariei fiind de 1,8 de milioane de lei pentru fiecare proiect.

Sursa foto: Facebook RATB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri