Noul Porsche Macan si-a facut debutul european la Salonul Auto de la Paris. Acesta vine cu performante imbunatatite si cu un plus de stil, mai ales in partea din spate, unde avem de-a face cu un setup tridimensional de lumini LED.

De asemenea, la capitolul confort si dinamica, putem vorbi despre noul panou de control cu ecran de 11 inchi, cu 4 in plus fata de precedentul model, care avea 7. Volanul GT este mult mai sporty, inspirat de la modelul 911.

Noul Macan aduce, la pachet, un motor turbo, pe benzina, cu patru cilindri, 2,0 litri, cu imbunatatiri semnificative la geometria camerei de combustie si cu filtru de particule pentru motor. Site-ul Porsche ne ofera mai multe detalii AICI.

Redescopera placerea condusului
Din punct de vedere tehnic, sasiul noului model este perfectionat pentru a mentine un echilibru optim, iar tu sa te poti bucura, cu adevarat, de frumusetea condusului dinamic ce imbina functionalitatea sistemului inteligent de tractiune integrala Porsche Traction Management (PTM) cu pneuri nou dezvoltate.
Despre culori, numai de bine. Avem variante noi precum Mamba Green Metallic, Dolomite Silver Metallic, Miami Blue sau Crayon.

O multitudine de optiuni
Optiunea Traffic Jam Assist iti pune la dispozitie pilotul automat adaptiv pentru atunci cand mergi cu cel mult 60 km pe ora. Astfel, condusul e mai relaxant, iar calatoriile tale devin o adevarata placere. Poti accelera si frana semi-automat, iar sistemul te ajuta sa ramai pe banda ta in ambuteiaje sau atunci cand traficul e incetinit.
De asemenea, mai regasim un comutator pentru schimbarea modului de condus. Acesta este integrat in volan, la fel cum este si butonul ”sport response”, cel ce face parte din pachetul optional Sport Chrono, pachet care poate fi inclus pe Macan.

Mai mult confort
Noul Macan include, mai nou, un parbriz incalzit si un ionizator de aer. Acesta din urma, impreuna cu filtrul de aer pentru particule fine, sporeste calitatea aerului din masina si iti confera conditii excelente pentru condus.
Ai hotspot WLAN, te bucuri de control vocal inteligent, navigatie online si chiar de un cititor de cartele SIM. Cu Porsche Connect sau Porsche Car Connect poti conecta masina la dispozitivul tau smartphone si, de asemenea, daca doresti sa iti inregistrezi experientele off-road, o poti face cu ajutorul aplicatiei dedicate Offroad Precision.

Ei bine, se pare ca avem parte de plusuri si, probabil, le vom regasi si la capitolul pret, dar noul Macan isi merita din plin investitia. Gasesti mai multe detalii tehnice pe site-ul oficial al producatorului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri