Noul Porsche Macan a fost prezentat la Bucuresti, urmand sa ajunga in showroom-uri in luna decembrie. Pentru inceput poate fi comandat cu motorizarea de 2 litri benzina si costa de la 61.600 euro cu TVA.

In oferta de motorizari nu se vor mai regasi propulsoarele diesel, intrucat Porsche a anuntat ca renunta la ele, dupa scandalul emisiilor.

Motorizarea de 2 litri benzina de pe noul Porsche Macan dezvolta 245 de cai putere si 370 Nm. Acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 6.7 secunde, iar viteza maxima este de 225 km/h.

In partea din fata, nemtii au modificat discret prizele de aer si pozitia luminilor de zi, in timp ce farurile cu LED sunt acum disponibile standard. In zona din spate, Porsche a pregatit o noua semnatura luminoasa a stopurilor.

Noul Macan a primit si nuante noi pentru caroserie: Miami Blue, Mamba Green Metallic, Dolomite Silver Metallic si Crayon.

La interior, se remarca noul panou de control cu ecran de 11 inchi si volanul GT inspirat de la modelul 911. Ca dotari pentru oras, gasim optiunea Traffic Jam Assist, un pilot automat adaptiv util pana in 60 km pe ora.

Noul Macan include, mai nou, un parbriz incalzit si un ionizator de aer. Acesta din urma, impreuna cu filtrul de aer pentru particule fine, sporeste calitatea aerului din masina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri