DKV Euro Service face posibila plata cu cardul DKV pentru a achita carburanti si diverse servicii legate de autovehicule in 150 de statii Aral aditionale din Germania si vor putea accesa astfel aproape toate punctele de alimentare Aral din tara.

Reteaua de distributie DKV din Germania va creste la 13.200 de statii, ceea ce inseamna o acoperire in retea de aproximativ 92%. Statiile Aral pot fi gasite atat prin DKV APP, cat si prin planificatorul gratuit de rute DKV MAPS.

„Ne straduim continuu sa oferim clientilor nostri cea mai larga si cea mai convenabila retea posibila. Cu 150 de statii Aral suplimentare, am reusit sa crestem mai mult atractivitatea retelei noastre de alimentare”, spune Volkmar Link, director de vanzari D-A-CH.

CVC Capital Partners VII ("CVC") a semnat un acord pentru achizitionarea unei participatii de 20% in grupul DKV MOBILITY SERVICES ("DKV"). Actionarii, membrii ai familiei, care in prezent sunt singurii proprietari ai companiei, vor ramane actionari majoritari, cu o participatie de 80% dupa inchiderea tranzactiei.

Tranzactia face obiectul procesului obisnuit de aprobare de catre autoritatile de reglementare relevante. Finalizarea operatiunii este asteptata pentru primul trimestru din 2019.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri