AROBS Pannonia, furnizor de solutii de telematica si telemetrie, va prelua Skyshield Ungaria, o firma cu un portofoliu de 200 de clienti si 1.200 vehicule monitorizate, pentru a-si intari pozitia pe piata din Ungaria.

Achizitia Skyshield vine in contextul identificarii unor sinergii la nivel tehnic si operational intre cele doua companii si a dorintei acestora de a furniza solutii cat mai complete si complexe pe piata ungara, unde deja produsul nostru – TrackGPS - este existent din 2011.

AROBS Pannonia este filiala AROBS Transilvania Software, care face astfel inca un pas spre a deveni unul dintre cei mai mari jucatori pe piata de servicii de monitorizare auto din Europa Centrala si de Sud-Est.

„Continuam strategia noastra de crestere prin achizitii, un proces inceput din 2013 prin integrarea mai multor jucatori pe piata locala si regionala. Aportul Skyshield, prin AROBS Pannonia, este mai mult decat favorabil. Ne pastram in continuare aceasta directie, de a identifica alte oportunitati de achizitii in Romania si in Europa de Est, pentru a ajunge la peste 100.000 de masini monitorizate in urmatorul an”, a declarat Voicu Oprean, fondator & CEO AROBS.

AROBS a dezvoltat linia de produse proprii pentru pietele interne si internationale (Optimall SFA, TrackGPS, Optimall WMS, Optimall Logistic etc), si s-a specializat in furnizarea de solutii in regim de outsourcing pentru industrii diverse precum Automotive, Travel & Hospitality, Life Sciences, Enterprise Applications. In acest moment, peste 800 de angajati si colaboratori activeaza in sediile AROBS din Romania - Cluj-Napoca, Tg. Mures, Baia Mare, Arad, Suceava, Iasi si Bucuresti - la care se adauga si filialele internationale: Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda si Belgia.

Sursa foto: By hywards / shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri