Ford a depus o cerere pentru obtinerea unui patent pentru centura de siguranta incalzita, care ar permite soferului si pasagerului sa aiba un confort sporit atunci cand pleaca la drum.

Optiunile de incalzire pentru volan si parbriz sunt utile pentru soferi in anotimpul rece, insa cei de la Ford au identificat o noua componenta care ar putea primi o astfel de functie.

Constructorul american a depus un patent pentru a implementa un sistem de incalzire in cadrul centurii de siguranta.

Potrivit documentelor oficiale care insumeaza nu mai putin de 31 de pagini, elementele care asigura incalzirea sunt cusute in cureaua centurii de siguranta, iar acestea se activeaza imediat dupa cuplarea centurii. Desigur, soferul si pasagerii au posibilitatea de a activa si dezactiva incalzirea atunci cand aceasta nu este necesara.

Citeste continuarea pe Automarket

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri