La finalul anului trecut, Hyundai i40 a primit un pachet consistent de imbunatatiri, iar noua versiune poate fi comandata si in Romania. Cea mai importanta modificare a avut loc sub capota: producatorul asiatic a inlocuit vechiul motor diesel de 1.7 litri cu noul 1.6 CRDi in versiuni de 115 CP si 136 CP.

La finalul anului trecut, Hyundai a pregatit un pachet consistent de imbunatatiri pentru gama i40. Modelul de clasa medie a primit o serie de modificari estetice minore, o gama ceva mai generoasa de pachete de siguranta, dar si motorizarea diesel de 1.6 litri.

Din punct de vedere estetic, i40 integreaza o grila frontala restilizata si jante de 18 inch cu design nou. Pentru interior, constructorul asiatic a pregatit pe doua teme noi: Merlot Red si Grey/Black. In plus, pachetul de siguranta SmartSense integreaza acum si sistemul Forward Collision-Avoidance Assist.

Citeste continuarea pe Automarket

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri