BMW Group Romania va aduce anul acesta mai multe modele noi in showroom-uri, dar si motorizari M sau plug-in hybrid. Cum arata calendarul lansarilor de modele premium pentru piata romaneasca aflati mai jos.

Lansari BMW in Martie

BMW Seria 3
BMW X7
BMW Seria 8 Cabriolet
BMW Seria 7 face-lift
BMW Z4

BMW X7 vine din America, va fi construit la uzina BMW din Spartanburg (SUA) si va fi lansat pe piata, inclusiv in Romania, in martie 2019. Cu o lungime de 5.151 de milimetri, o latime de 2.000 de milimetri si o inaltime de 1.805 milimetri si un ampatament de 3.105 milimetri, BMW X7 este cel mai mare si mai spatios model al marcii germane. Garda la sol poate varia cu pana la 8 cm fie prin apasarea unui buton, fie prin utilizarea BMW Display Key.



Lansari programate pentru vara 2019

BMW Seria 5, Seria 3 si X5 plug-in hybrid
Facelift pentru MINI Clubman si BMW X1

Modele noi BMW ajung pe piata in toamna

BMW X3 M si X4 M
BMW M8 Coupe si Cabriolet
BMW Seria 3 Touring
BMW Seria 1
BMW Seria 8 Gran Coupe

Pentru 2019, BMW are ca premiere noile Seria 8 Convertible si Seria 8 Gran Coupe, modele care vor primi si versiuni M. Primul din aceasta gama noua, BMW Seria 8 Coupe poate fi deja comandat in Romania. Pretul de inceput este de 102.339 euro cu TVA pentru versiunea 840d xDrive, in timp ce modelul M Performance este disponibil de la 127.985 euro cu TVA.

Doua modele noi vor fi lansate in iarna

BMW X6
BMW M8 Gran Coupe

BMW Group Romania are in prezent 14 showroom-uri BMW (centre showroom si service), 8 centre de service BMW, doua showroom-uri MINI, 6 centre de service MINI, 3 showroom-uri BMW Motorrad.

Romania este la nivel global pe primul loc in ceea ce priveste comenzile de masini cu tractiune integrala, 9 din 10 automobile fiind comandate cu sistemul xDrive. De asemenea, romanii prefera motorizarile diesel BMW, un procent de 90% din comenzi sunt cu astfel de propulsoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri