Porsche Inter Auto, importator si distribuitor exclusiv pentru marcile de lux Porsche, Bentley si Lamborghini in Romania, va aduce anul acesta noul model Porsche 911, ajuns la cea de-a opta generatie, precum si cate doua modele noi ale brandurilor Bentley si Lamborghini.

Porsche 911 - generatia 8

Porsche 911 ajunge in Romania in cursul lunii martie. Acesta este cel mai rapid si in acelasi timp cel mai eficient 911 produs vreodata. Primele exemplare vor fi 911 Carrera 2S/4S Cabrio, 911 Carrera Coupe/Cabrio. Ambele beneficiaza de un motor boxer turbo de 3.0 litri cu sase cilindri si 450 CP.

In zona frontala, noul 911 se remarca prin farurile Matrix LED, in timp ce in partea din spate, noile stopuri sunt unite de o banda LED de culoare rosie. Cele doua evacuari au fost mutate acum mai spre centru.

O alta noutate de la Porsche este Macan S facelift, care aduce, la pachet, un motor turbo, pe benzina, cu patru cilindri, 2,0 litri 245 CP, cu imbunatatiri semnificative la geometria camerei de combustie si cu filtru de particule pentru motor.

Lamborghini lanseaza doua modele noi in 2019

Lamborghini Aventador SVJ are un motor V12 de 770 de cai putere si un sistem aerodinamic activ. Supercarul va fi produs in 963 de unitati, 63 dintre acestea fiind rezervate versiunii speciale Aventador SVJ 63.

Lamborghini Huracan Evo, o versiune revizuita a supercar-ului italian, ajunge anul acesta in Romania. Modelul are 640 CP si poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 2,9 secunde. Huracan Evo va fi oferit cu suspensii revizuite si cu un sistem de directie integrala.

Lamborghini are un showroom cu o suprafata totala de 228 metri patrati in Bucuresti.

Doua noi modele Bentley

Continental GT Convertible si Bentayga Hybrid sosesc in Romania anul acesta. Bentley Bentayga Plug-in Hybrid primeste sistemul de propulsie de pe Porsche Panamera E-Hybrid, un motor electric si un V6 benzina de 2.9 litri. In modul complet electric, modelul britanic ruleaza 50 de kilometri dupa o singura incarcare.

Porsche Inter Auto este importator si distribuitor exclusiv pentru marcile de lux Porsche, Bentley si Lamborghini in Romania. Porsche Inter Auto Romania face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg. Reteaua Porsche Inter Auto Romania comercializeaza, prin intermediul celor cinci centre auto din Bucuresti si Timisoara, automobile Volkswagen, Skoda, Audi si SEAT.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri