In cei 25 de ani de activitate, Automobile Bavaria a vandut peste 45.000 de vehicule si peste 1.050.000 de clienti au vizitat atelierele de service autorizate BMW, MINI si Rolls-Royce.

In 2018, toate companiile din cadrul MHS Holding (Automobile Bavaria, MHS Truck & Bus, Schmidt Automobile, Schmidt Premium Cars, MHS Motors si Bavaria Mobility), au avut o evolutie pozitiva, cifra de afaceri totala insumand peste 387 millioane euro. Vanzarilor de autovehicule noi au crescut cu 14% fata de anul precedent, reprezentand peste 7.600 de vehicule livrate la nivel european.

In Romania, Automobile Bavaria a inregistrat o crestere a vanzarilor de autovehicule noi BMW de 8% fata de anul 2017, inregistrand 1.622 livrari, la care se adauga 206 de unitati MINI noi vandute.

Vanzarile automobilelor rulate, la nivelul MHS Holding au inregistrat o evolutie pozitiva, depasind pragul de 3000 unitati livrate in Romania si Germania, reprezentand o crestere cu 15%, fata de anul 2017.

Cele 12 locatii Automobile Bavaria, autorizate BMW si MINI, au fost vizitate in 2018 de 56154 de automobile, iar cifra de afaceri in zona de servicii BMW si MINI a avut o crestere de 4,5 milioane euro.

MHS Truck & Bus, importatorul MAN in Romania, a inregistrat o crestere cu 35% a vanzarilor de autocamioane noi MAN fata de anul 2017 si o dublare a numarului de contracte de service.

Joint venture Schmidt Automobile cu Pappas Holding GmbH

"Anul 2019 aduce o serie de schimbari si investitii importante la nivelul retelei de dealeri BMW din Germania. Anul trecut am a incheiat un joint venture cu Pappas Holding GmbH, una dintre cei mai puternice companii din domeniul auto, din Europa, cu o cifra de afaceri anuala de 1,5 mld. euro, fiind prezenta prin 40 dealeri in 4 tari. Holdingul are in protofoliu 20 marci auto si inregistreaza vanzari anuale de peste 35.000 unitati, cu peste 2.800 de angajati. Ei au desemnat noul CEO al companiei, in timp ce eu am desemnat noul CFO. Pentru 2019 avem ca obiectiv principal consolidarea pozitiei de lider in cadrul retelei BMW din Romania, prin continuarea investitiilor in modernizare si implementarea celor mai noi standarde BMW la nivelul retelei de service-uri, precum si lansarea noilor modele BMW X7, BMW Seria 3, BMW Seria 7 pe piata din Romania,” a explicat Presedintele Automobile Bavaria Group, dl. Michael Schmidt.

Vanzarile BMW si MINI au crescut in reteaua Automobile Bavaira Group, in anul 2018, fiind indeplinite obiectivele propuse la inceput de an.

In anul 2018, reteaua de dealeri auto Automobile Bavaria Group a livrat in Romania 1.622 automobile BMW noi, 206 de automobile noi marca MINI. Segmentul automobilelor rulate, reprezentat la nivelul Grupului prin Bavaria Used a depasit 1.000 de unitati livrate, crestere sustinuta prin servciile premium oferite clientilor. Pachetele atractive oferite la achizitionarea unui autoturism rulat, istoricul certificat al automobilelor si garantia de 24 de luni, dar si flexibilitatea serviciilor de finantare au contribuit semnificativ la cresterea acestui segment.

Automobile Bavaria Group a livrat anul trecut flote importante pentru marcile BMW i, MINI si modelele BMW iPerformance. La finalul lui 2018, Automobile Bavaria a livrat cea mai mare flota de automobile BMW plug-in hybrid din Romania cu o valoare de peste 700.000 euro, catre grupul de companii Teaha. Costul de utilizare redus, eficienta motoarelor, emisiile scazute de noxe si programele atractive de finantare au generat un interes crescut din partea clientilor.

Incepand cu octombrie 2018, toti dealerii Automobile Bavaria au devenit dealeri autorizati BMWi. Autorizarea a implicat achizitia de echipamente speciale si trainingul personalului specializat.

Automobile Bavaria Group detine 12 locatii BMW pentru automobile noi si rulate in Romania si singurul service Rolls-Royce din regiune. Automobile Bavaria Group este primul dealer BMW M din Romania. Schmidt Automobile detine cinci dealershipuri BMW in Germania si un dealership Rolls-Royce la Munchen.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri