Incarcarea unei masini electrice Audi prin propriul serviciu e-tron Charging Service va necesita un abonament lunar de minim 5 euro si o plata de cel putin 8 euro pentru fiecare incarcare.

Audi a anuntat in toamna anului trecut dezvoltarea unui serviciu propriu de incarcare pentru masini electrice care in faza finala va cuprinde 72.000 de statii de incarcare din 24 state membre ale Uniunii Europene.

Constructorul german a oferit acum si primele informatii cu privire la preturile pe care vor fi nevoiti sa le achite clientii Audi care folosesc acest serviciu. Astfel, vor exista doua planuri tarifare.

Planul tarifar City este dedicat celor care folosesc masina electrica preponderent in mediul urban pentru distante scurte. Acestia vor plati un abonament lunar de 5 euro, la care se adauga 8 euro pentru fiecare incarcare la statii AC de pana la 22 kWh sau 10 euro pentru fiecare incarcare la o statie DC de pana la 50 kWh.

Citeste continuarea pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri