British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding, reprezentantul oficial in Romania al Aston Martin, a adus, in showroom-ul din Otopeni, un exemplar DBS Superleggera Tag Heurer, care face parte dintr-o editie limitata la doar 50 de unitati.

DBS Superleggera Tag Heurer are caroseria vopsita in nuanta Monaco Black, cu o serie de accesorii din fibra de carbon si cu anvelope Pirelli Color Edition cu detalii de culoare rosie. Sub capota este un V12 biturbo de 5,2 litri capabil sa ofere 725 de cai putere si 900 Nm. Acceleratia pana la 100 km/h are loc in doar 3,4 secunde.

"Acest model, care va fi produs doar in 50 de exemplare, poate fi achizitionat cu livrare imediata, pentru ca in showroomul nostru exista in acest moment un exemplar", a declarat pentru Wall-Street Anca Patlageanu, marketing and customer care manager Forza Rossa Holding.
Alte modele Aston Martin disponibile in Romania sunt DB11 Coupe, DB11 Volante, limuzina Rapide, noul Vantage, DBS Superleggera. British Motors EEC deserveste si Bulgaria, Moldova, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Ungaria.

"In ceea ce priveste Ferrari, brand cu care suntem prezenti deja de 12 ani in Romania, importat prin Forza Rossa Holding LTD, continuam sa oferim clientiilor toate modelele disponibile, inclusiv ultimul model lansat si anume Ferrari Portofino. In prezent, pentru ca este iarna, avem inclusiv un model 4x4, GTC4Lusso, cu 4 locuri, care se comporta exemplar pe gheata sau zapada", a mai spus managerul.

Forza Rossa Holding este detinuta 100% de Camelia Bazac, managing director al grupului la nivel regional.

Topul brandurilor din lume:...
Citeste si: Ferrari, cel mai puternic brand din lume, iar Amazon, cel mai valoros

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
FOTO: Aston Martin a lansat oficial operatiunile in Romania