Gebruder Weiss, furnizor de servicii de transport si logistica, a lansat serviciul de livrari la domiciliu si in Romania.

Produsul „GW pro.line home” cuprinde livrarea articolelor comandate online direct la adresa consumatorului final si, la nevoie, operatiunile necesare pentru gestionarea retururilor. Prin intermediul acestei oferte de servicii, Gebruder Weiss urmareste sa se adreseze in special marilor companii care desfasoara activitati de comert la distanta, magazinelor de mobila, de materiale de constructii sau de electronice si sa le ofere asistenta profesionala la efectuarea livrarilor catre clientii finali.

„Comertul online din Romania este in plina expansiune. Numai in 2018, sectorul e-commerce a inregistrat o crestere cu 30% fata de anul precedent. In calitate de furnizor de servicii complete de logistica, dorim sa deservim in conditii optime aceasta piata B2C care inregistreaza o crestere rapida. Lansarea produsului GW pro.line home reprezinta un pas decisiv in aceasta directie”, afirma Viorel Leca, director general al Gebruder Weiss Romania.

Gebruder Weiss a inregistrat deja succese deosebite in mai multe tari prin serviciul de livrari la domiciliu. In Austria, compania de logistica activa la nivel global continua sa detina pozitia de lider de piata. In 2018, au fost livrate in aceasta tara in jur de 335.000 de comenzi din sectoarele de mobilier, articole de uz casnic si electronice de consum. Acest rezultat corespunde unei cresteri de aproximativ 20% in raport cu anul precedent. Si in Cehia, Slovacia, Ungaria, Croatia si Serbia, Gebruder Weiss a obtinut cresterea cotei de piata prin intermediul produsului „GW pro.line home” si dispune, in portofoliul de clienti de baza, de companii renumite pe plan international, cu activitati in domeniul comertului la distanta si al amenajarilor interioare.

Prezenta in Romania inca din anul 1994, GW aniverseaza 25 de ani de experienta pe piata locala. Bazandu-se pe o infrastructura nationala cu 12 terminale logistice si de cross-docking si puncte de lucru situate in Bucuresti, Ilfov, Arad, Sibiu, Cluj, Bacau, Brasov, Constanta, Oradea si Craiova, GW ofera solutii logistice inteligente pentru clientii sai si asigura servicii flexibile de distributie prin transport rutier, feroviar, aerian si maritim.

Citeste si:
(P) Gebruder Weiss Romania: 25 de ani in transport si logistica
(P) Gebruder Weiss Romania:...

Cu peste 600 de angajati, 58.000 m² capacitate de depozitare si un portofoliu impresionant de referinte primite in urma implementarii eficiente a unor solutii logistice inteligente pentru clientii sai, Gebruder Weiss S.R.L. reprezinta cu succes in Romania compania sa mama, Gebruder Weiss GmbH, cel mai mare furnizor privat de servicii logistice si de transport din Austria.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
(P) Gebruder Weiss Home Delivery: livrare colete grele la domiciliu
Setari Cookie-uri