Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, afirma ca alegerile parlamentare care se desfasoara duminica in Republica Moldova sunt decisive pentru urmatorii zece ani.

"Sunt alegeri decisive pentru urmatorii zece ani pentru Republica Moldova. Batalia nu este despre cine va conduce sau nu, ci despre anexarea din nou a Republicii Moldova de catre Rusia", a scris Eugen Tomac, pe contul sau de Facebook, citat de Agerpres. Presedintele PMP atrage atentia asupra mobilizarii fara precedent a alegatorilor pro-rusi din Republica Moldova, inclusiv a celor Transnistria.

"Spre deosebire de cetatenii R. Moldova care invoca dezamagirea sau lehamitea, pro-rusii ies la vot. Zeci de autocare din Transnistria au trecut deja Nistrul si voteaza masiv in sectiile deschise pe teritoriul R. Moldova special pentru cei din zona de conflict. Ei stiu de ce s-au mobilizat, ramane de vazut daca si cetatenii moldoveni, care intotdeauna s-au mobilizat in ceasul al 12-lea, stiu pentru ce sa iasa masiv la vot!", a mai scris Eugen Tomac.

Cetatenii din Republica Moldova sunt chemati la urne, duminica, pentru a desemna noul Parlament, dar si pentru a participa la un referendum consultativ referitor la diminuarea numarului de parlamentari, de la 101 la 61, si crearea cadrului legal de revocare a acestora.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri