Britanicii de la Ginetta au anuntat primele detalii despre supercarul de peste 600 de cai putere pe care il vor prezenta oficial la Geneva in luna martie.

Producatorul britanic de supercaruri Ginetta va fi prezent la Salonul Auto de la Geneva de la inceputul lunii martie pentru a prezenta cel mai nou model al sau.

Numele acestuia nu a fost inca dezvaluit, insa Ginetta a publicat deja cateva informatii tehnice si imagini inainte de lansare. Astfel, noul supercar se inspira puternic din prototipul Ginetta pentru clasa de prototipuri LMP1 din cadrul Campionatului Mondial de Anduranta, ceea ce ii ofera performante aerodinamice imbunatatite.

Supercarul are un sasiu realizat din fibra de carbon si beneficiaza de jante de 19 inch pe puntea fata si jante de 20 inch pe puntea spate. Scaunele pentru sofer si pasager ergonomice si usoare, iar interiorul beneficiaza de materiale precum Alcantara, fibra de carbon si insertii de aluminiu.

Citeste continuarea pe Automarket

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri