Romanii au cumparat 35 de masini electrice in luna ianuarie, in crestere cu 13%, insa au achizitionat doar 12 unitati plug-in hybrid, in scadere puternica cu peste 75%.

Anul 2019 a inceput cu o evolutie contrastanta a pietei de masini ecologice din Romania, potrivit datelor furnizate de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).

Astfel, pe piata din Romania au fost comercializate 35 de masini electrice, in crestere cu 12.9% comparativ cu ianuarie 2018.

APIA sustine ca marca cu cele mai bune vanzari a fost Smart cu 9 unitati, potrivit datelor estimate de organizatie, in timp ce locul doi este ocupat de Volkswagen cu modelele e-Golf si e-Up.

Citeste continuarea pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri