Opel produce editia speciala Opel Insignia "120 Years"

Opel produce autovehicule din anul 1899. Totul a inceput cu automobilul patentat „System Lutzmann” de 4 CP care, conform unei brosuri a companiei din vremea respectiva, era „intotdeauna cel mai bun dintre cei mai buni”. In 2019, Opel sarbatoreste 120 de ani de productie de automobile – si astfel 120 de ani de inovatii.

Opel produce acum editia speciala Opel Insignia „120 Years” (120 ani) cu multiple dotari care ofera tehnologii de top, echipata optional cu transmisia automata in opt trepte de viteza.

Sistemele de asistenta, cum ar fi asistenta la parcare si tempomatul sunt oferite ca dotare standard. Modelul Insignia „120 Years” este echipat, de asemenea, cu alte tehnologii de top, cum ar fi tempomatul adaptiv cu sistem de franare de urgenta, head-up display, Multimedia Navi Pro cu ecran tactil, color, de opt inch si sistemul adaptiv de iluminare IntelliLux LED® matrix.

Designul editiei „120 Years” iese in evidenta datorita jantelor din aliaj usor, elementelor cromate specifice editiei, precum si inscriptiilor „OPEL” si „120 Years”, de pe pragurile laterale.

Opel este unul dintre cei mai mari producatori auto europeni, compania fiind fondata de Adam Opel in Russelsheim, Germania, in 1862. Compania a inceput productia de automobile in 1899. Din august 2017, Opel face parte din Groupe PSA. Impreuna cu marca britanica inrudita Vauxhall, compania este reprezentata in peste 60 de tari din intreaga lume, cu vanzari de peste un milion de autovehicule in 2018.

Citeste si:
Opel Mokka-e: primele imagini fără camuflaj
Opel Mokka-e: primele imagini...

Pana in 2024, toate modelele de autoturisme europene vor fi disponibile si cu o varianta electrica. Aceasta strategie face parte din planul PACE! prin care compania Opel urmareste sa obtina profit sustenabil, sa devina o marca globala si electrica.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Cât costă mașinile electrice la mâna a doua în România. Top vânzări
Setari Cookie-uri