Mazda a prezentat, in premiera mondiala, cel de-al doilea model de generatie noua, SUV-ul compact Mazda CX-30. Noul crossover va fi disponibil pe toate pietele globale, iar vanzarile vor incepe in Europa in aceasta vara.

CX-30 este un nou crossover compact care combina proportiile unui SUV cu un stil elegant care incorporeaza limbajul de design Kodo.

Dotarile ergonomice si cabina se adapteaza confortabil la patru adulti. Inaltimea crescuta fata de o masina de pasageri asigura o vizibilitate excelenta si face ca intrarea si iesirea sa fie foarte facile, in timp ce dimensiunea caroseriei asigura o manevrabilitate crescuta pe orice drum si in orice loc de parcare.

Atributele de performanta de baza, cum ar fi accelerarea, virarea si franarea, au fost imbunatatite semnificativ. Mazda's Skyactiv-Vehicle Architecture le permite oamenilor sa profite la maximum de simtul lor natural de echilibru.

„Am proiectat modelul CX-30 ca partener esential in viata de zi cu zi a clientului. Acesta va fi construit in fabricile globale, astfel incat sa putem livra renumita placerea de a conduce Mazda si designul Kodo evoluat clientilor din intreaga lume”, a declarat Akira Marumoto, Directorul Reprezentant al Mazda, presedinte si CEO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri