Mazda a prezentat noul crossover Mazda CX-30 la Geneva

Mazda a prezentat, in premiera mondiala, cel de-al doilea model de generatie noua, SUV-ul compact Mazda CX-30. Noul crossover va fi disponibil pe toate pietele globale, iar vanzarile vor incepe in Europa in aceasta vara.

CX-30 este un nou crossover compact care combina proportiile unui SUV cu un stil elegant care incorporeaza limbajul de design Kodo.

Dotarile ergonomice si cabina se adapteaza confortabil la patru adulti. Inaltimea crescuta fata de o masina de pasageri asigura o vizibilitate excelenta si face ca intrarea si iesirea sa fie foarte facile, in timp ce dimensiunea caroseriei asigura o manevrabilitate crescuta pe orice drum si in orice loc de parcare.

Atributele de performanta de baza, cum ar fi accelerarea, virarea si franarea, au fost imbunatatite semnificativ. Mazda's Skyactiv-Vehicle Architecture le permite oamenilor sa profite la maximum de simtul lor natural de echilibru.

„Am proiectat modelul CX-30 ca partener esential in viata de zi cu zi a clientului. Acesta va fi construit in fabricile globale, astfel incat sa putem livra renumita placerea de a conduce Mazda si designul Kodo evoluat clientilor din intreaga lume”, a declarat Akira Marumoto, Directorul Reprezentant al Mazda, presedinte si CEO.

Citeste si:
Hoții de mașini scumpe au încercat să aducă în țară un SUV Porsche...
Un autoturism Porsche furat...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri