BMW spune ca eforturile sale pentru reducerea costurilor trebuie sa fie “intensificate”, din cauza unui an ce se anunta dificil si plin de provocari. Printre altele, nemtii vor sa renunte la unele modele si versiuni, ca de exemplu Seria 3 Gran Turismo.

Dupa ce profitul din 2018 (inainte de taxe) a scazut cu 20% si a coborat sub 7 miliarde de euro (8.7 miliarde in 2017), in urma investitiilor in masini electrice si a altor factori, BMW sustine ca piata va continua sa fie una dificila si in 2019.

Nemtii se asteapta la “vant puternic din fata care va afecta intreg sectorul in 2019” si, in acest sens, vor sa intensifice eforturile de reducere a costurilor.

Citeste continuarea pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri