Inchirierea unui autoturism este cea mai buna optiune pentru tine daca preferi confortul si daca esti printre cei care se bucura de fiecare data de experienta sofatului, in special atunci cand calatoresti. In zilele noastre, serviciile de rent-a-car au devenit foarte populare, iar soferii inteleg care sunt avantajele pe care o astfel de companie le ofera. Tarifele foarte atractive, conditia tehnica impecabila a masinii, asigurarea, taxele incluse si punerea la dispozitie a diferitelor accesorii sunt doar cateva dintre cele mai importante avantaje.

Atunci cand vrei sa apelezi la un serviciu de rent-a-car Bucuresti, intrebarea este ce model de autoturism vei inchiria, astfel incat sa nu iti depasesti bugetul, sa te simti confortabil, iar masina sa indeplineasca toate cerintele tale, fie ca alegi sa calatoresti in scop de relaxare sau de business.

Pentru a face cea mai buna alegere de fiecare data, raspunsurile la urmatoarele intrebari te pot ajuta sa decizi ce masina vei inchiria:

  • Calatoresti in scop de relaxare sau de afaceri?
  • Cati pasageri vor calatori impreuna cu tine?
  • Ce distanta vei parcurge?
  • Cate bagaje vei avea?
  • Care este bugetul tau?
  • Iti doresti o masina compacta, 4 x4 sau o masina utilitara?

Dupa obtinerea raspunsurilor la aceste intrebari, vei avea o imagine mai clara cu privire la autoturismul dorit. Serviciile de rent-a-car Bucuresti detin flote in care modelele automobilelor variaza in functie de nevoi. Cu toate ca personalul este, de cele mai mai multe ori, foarte amabil, este practic si de dorit sa stii care iti sunt cerintele.

In flotele companiilor de inchirieri auto Bucuresti vei gasi atat masini compacte, cat si masini care iti pot fi de folos in calatorii impreuna cu prietenii si familia. Volkswagen UP, Dacia Logan, Dacia Logan New sau Renault Clio sunt cateva dintre modelele economice, de dimensiuni mici sau medii, care sunt ideale pentru un mediu urban aglomerat. Mercedes Vito este una dintre masinile recomandate pentru grupurile mai mari de cinci persoane, care doresc sa calatoreasca pe distante lungi. Asadar, in cazul in care ti-ai dorit intotdeauna sa planifici o vacanta impreuna cu apropiatii, insa vrei sa elimini cat mai mult din stresul organizarii, un astfel de vehicul este ideal pentru tine.

De asemenea, daca ai o afacere care presupune transportul unor echipamente de dimensiuni medii, a unor marfuri sau a unor materiale, insa si a mai multor persoane, dacia Logan MCV este automobilul de care ai nevoie pe termen scurt.

Esti un impatimit al expeditiilor si ai nevoie de un SUV economic? Dacia Duster este cea mai potrivita optiune in acest caz. Serviciile de inchirieri auto Bucuresti au o oferta diversificata, pentru bugetul si preferintele tale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri