Primul metru de autostrada din Moldova, construit de suceveanul Stefan Mandachi in semn de protest fata de infrastructura rutiera din Romania, a fost vandalizat, informeaza Digi24.

Intr-un video postat pe Facebook, se vad panourile laterale cazute peste sosea, iar borna kilometrica pe care scrie „1 metru de autostrada” a fost distrusa. Potrivit martorilor, faptele ar fi avut loc miercuri, scrie Digi24.ro.

Contactat telefonic, Stefan Mandachi a declarat ca borna ar fi fost lovita de un individ care a dat cu piciorul in ea, iar panourile au fost doborate de vant. El a mai spus ca nu stie cine ar fi putut vandaliza metrul de autostrada, mai ales ca de la inaugurare, pe 15 martie, si pana in prezent, mii de oameni au venit in zona ca sa faca fotografii. Din acest motiv el a decis amenajeze o zona de odihna pentru trecatori.

Mandachi a adaugat ca indicatorul va fi dus la reparat si va fi reamplasat.

Stefan Mandachi a construit, in semn de protest, in judetul Suceava, primul metru de autostrada din Moldova intre Voronet si Putna, care a fost inaugurat pe 15 martie, la ora 15. Tot atunci, omul de afaceri, proprietar al lantului de restaurante Spartan, a intrerupt activitatea pentru 15 minute, in semn de protest, in restaurantele Spartan si in toate businessurile pe care le detine. Sute de firme si mii de angajati s-au alaturat campaniei "Romania vrea autostrazi" si au suspendat activitatea.

Sursa foto: Facebook Stefan Mandachi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri