Autoklass Chitila devine Centru Autorizat de Vanzari si Service Hymer, importator accesorii Movera si Centru de Inchiriat Autorulote rent easy.

Noua divizie se numeste Autoklass Hymer si reprezinta in Romania brandurile Hymer, Hymercar, Eriba, Movera si rent easy.

“Ne aflam intr-un moment important din istoria Autoklass, in care suntem onorati sa devenim membri ai marii familii HYMER si, totodata, sa reprezentam brandul HYMER in Romania, alaturi de brandurile Mercedes-Benz, smart si Honda. Acest nou departament, alaturi de divizia eBike, se alatura unui concept pe care dorim sa il implementam in cadrul companiei noastre, si anume cel al mobilitatii alternative", a declarat Daniel Grecu, Director General Autoklass.

Hymer are un parteneriat strategic cu Daimler si cu producatorul de sasiuri AL-KO. Compania va comercializa si va acorda servicii post-vanzare autovehiculelor din grupul Daimler.

Grupul Autoklass este Partener autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz, smart, HYMER si Honda, si detine o retea de sapte sucursale la nivel national, trei dintre acestea avand sediul in Bucuresti, iar celelalte patru, in Ploiesti, Constanta, Sibiu si Timisoara. Compania a fost infiintata in anul 1998, iar incepand cu anul 2001 a primit denumirea Autoklass.

Autoklass Chitila este unul dintre cele mai mari centre autorizate Mercedes-Benz din sud-estul Europei. Este cel mai mare si mai modern centru auto Mercedes-Benz din Romania, cu o suprafata totala de peste 50.000 mp., din care 15.000 mp acoperiti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri